مشاوره تخصصی پروژههای نمایشگاهی

همه ساله نمایشگاه های متعدد بازرگانی داخلی و بین المللی با اهداف شناسایی توان تولید و سطح تکنولوژی، مقایسه قیمت ها، شناسایی عرضه کنندگان، جستجوی کالاهای مورد نیاز، شناسایی محصولات جدید، آموزش، شناسایی ایده های جدید، جمع آوری اطلاعات، مذاکره و عقد قرارداد با عرضه کنندگان، گسترش تماس های تجاری و… در سرتاسر جهان برگزار می شوند.
نمایشگاه ها به عنوان یک رسانه، دارای مزایای بی شماری است که می توان به شهرت یافتن و استقرار نام، احتمال عقد قراردادهای پیش فروش و فروش، احتمال دستیابی به تسهیلات مالی، احتمال عقد قراردادهای بیع متقابل، احتمال پیدا کردن نماینده فروش، امکان ارزیابی محصول، امکان ارزیابی مشتری و مصرف کننده و… اشاره نمود.
نمایشگاه موثر نمایشگاهی است که اطلاعات با ارزش به همه بخش های شرکت کننده ارایه دهد و محیط و فضایی ارایه دهد که فعل و انفعالات فردی را برای تبادل موثر اطلاعات تقویت و ترویج کند. حال آن ها افراد را چه از داخل کشور و چه از خارج از کشور در مکانی مناسب گرد هم می آورند تا ارتباطات رو در رو داشته باشند. هم چنین ابزارهای تبلیغاتی مهمی برای بازاریابی بسیاری از کالاها یا خدمات هستند، مطالعه این مطالب به شما کمک می کند تا جلوتر از ضرب الاجل ها باشید، هم چنین کمک می کند تا بر تمام جزییات کار تسلط داشته باشید و می تواند زمینه ساز حضور هر چه موثر شما در نمایشگاه باشد تا از سرمایه گذاری خود، بیشترین بهره را ببرید.
شرکت های بی شماری با اهداف مختلف از جمله تهیه فهرستی از مشتریان بالقوه، مذاکره و عقد قرارداد با خریداران، مذاکره و عقد قرارداد با تامین کنندگان، جمع آوری اطلاعات از بازارهای جدید، معرفی بنگاه و محصول موجود، شناسایی فرصت های فروش، توسعه شبکه فروش، جستجوی نمایندگان جدید، جستجوی تامین کنندگان جدید، تحقیقات و ارزیابی بازار و مصرف کنندگان، معرفی محصولات جدید، مقایسه قیمت ها، شناسایی رقبا و توان آنها، شرکت در مناقصه، ایجاد ارتباط بیشتر با جامعه، قدرت نمایی و ارعاب رقبا، آموزش، دستیابی به ایده های جدید، پیدا کردن شرکای جدید، تبادل تجربه با رقبا و… در نمایشگاه ها شرکت می کنند. آن دسته از شرکت هایی که با اهداف یاد شده و برنامه ریزی که در آینده به آن خواهیم پرداخت در نمایشگاه ها شرکت می کنند تا حد زیادی موفق می شوند.
دلایل موفقیت یا عدم موفقیت در نمایشگاه ها نیز جزو موارد بسیار مهمی است که همواره مدیران شرکت های مختلف را به خصوص قبل از شرکت در هر نمایشگاه، به خود مشغول می سازد. علل شکست در نمایشگاه می تواند عواملی شامل روشن نبودن هدف، عدم تناسب نمایشگاه با برنامه ها و اهداف بازاریابی بنگاه، کمی تعداد بازدیدکنندگان، فقدان یا نقص اطلاعات در مورد نمایشگاه، سو مدیریت در نمایشگاه، کمی بودجه، طراحی نامناسب غرفه، فقدان برنامه ریزی و شتاب زدگی، ضعف تبلیغات و روابط عمومی، عدم آمادگی بنگاه برای پاسخ گویی به تقاضا و بسیاری از عوامل دیگر باشد.